ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗଣିତଜ୍ଞ ତଥା ପଦ୍ମଶ୍ରୀ ବିଜେତା ଶ୍ରୀ ଆରଏଲ କଶ୍ୟପଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
12 NOV 2022 10:46AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଣିତଜ୍ଞ ତଥା ପଦ୍ମଶ୍ରୀ ବିଜେତା ଶ୍ରୀ ଆରଏଲ କଶ୍ୟପଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ଆରଏଲ କଶ୍ୟପ ଜଣେ ବହୁମୁଖୀ ପ୍ରତିଭାସମ୍ପନ୍ନ ବ୍ୟକ୍ତି ଏବଂ ବିଦ୍ୱାନ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ଗାଣିତିକ ଓ ବୈଜ୍ଞାନିକ ଜ୍ଞାନର ପରିଧି ବ୍ୟାପକ ଥିଲା । ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତିକୁ ନେଇ ସେ ଗର୍ବିତ ବୋଧ କରିବା ସହ ବୈଦିକ ଶିକ୍ଷାରେ ମଧ୍ୟ ପାରଙ୍ଗମ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖିତ । ତାଙ୍କ ପରିବାରକୁ ସମବେଦନା । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of mathematician and Padma Shri Awardee, Shri RL Kashyap
12 NOV 2022 10:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of mathematician and Padma Shri Awardee, Shri RL Kashyap.
The Prime Minister tweeted;
"Shri RL Kashyap was a multifaceted personality and great scholar. He was blessed with rich mathematical and scientific knowledge. He was very proud of India’s cultural roots and distinguished himself in Vedic studies. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."