প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেথমেতিসিয়ন অমসুং পদ্মাশ্রী মনা ফংলবা, শ্রী আর.এল. কশ্যপ্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
12 NOV 2022 10:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেথমেতিসিয়ন অমসুং পদ্মাশ্রী মনা ফংলবা, শ্রী আর.এল. কশ্যপ্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“শ্রী আর.এল. কশ্যপ অসি শক্তম য়াম্বা অমসুং মমিং চৎপা স্কোলর অমনি। মহাক্তি অঙ্ক অমসুং সাইন্সকী অথোইবা লৌশিং লৈবনি। মহাক্না ভারতকী নাৎকী হৌরকফমদা য়াম্না চাউথোকচবা ফাওজখি অমসুং মশামকসু ভেদিক স্তদিজতা শক্নাইরবা মীওইনি। মহাক লৈখিদবনা ঐহাকপু ৱাহল্লে। মহাক্কী ইমুং মনুংগী অৱাবদা ঐহাকসু শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of mathematician and Padma Shri Awardee, Shri RL Kashyap
12 NOV 2022 10:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of mathematician and Padma Shri Awardee, Shri RL Kashyap.
The Prime Minister tweeted;
"Shri RL Kashyap was a multifaceted personality and great scholar. He was blessed with rich mathematical and scientific knowledge. He was very proud of India’s cultural roots and distinguished himself in Vedic studies. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."