প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
09 NOV 2022 10:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“উত্তরাখন্দগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসি মহৌশাবা অমসুং স্পিরিচুএলিতীগা নক্নবা মরী লৈনৈ। রাজ্য অসিগী মীয়াম্না সেক্তর কয়াদা জাতি শেমগৎপদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লি। তুংদা লাক্কদবা চহীশিংদা উত্তরাখন্দনা হেন্না চাউখৎপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Uttarakhand on their statehood day
09 NOV 2022 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Uttarakhand on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Statehood Day greetings to the people of Uttarakhand. This is a state closely associated with nature and spirituality. People from this state are making phenomenal contributions, across many sectors, to nation building. May Uttarakhand keep progressing in the coming years."