প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাস্মিরদা মেদিকেল ইজুকেসনগী অনৌবা যুগ লাকপদা থাগৎখ্রে
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী জিলা ২০দা লৈরিবা সরকারগী হোস্পিতালশিংদা দি.এন.বি পোস্ত-গ্রেজুয়েত মেদিকেল সিত ২৬৫গী অয়াবা সরকারনা পীরে
08 NOV 2022 7:57PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরদা মেদিকেল ইজুকেসনগী অনৌবা যুগ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে। জম্মু অমসুং কাস্মিরগী জিলা ২০দা লৈরিবা সরকারগী হোস্পিতালশিংদা দি.এন.বি পোস্ত-গ্রেজুয়েত মেদিকেল সিত ২৬৫ হাংদোক্নবা সরকারগী ৱারেপ অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি অমসুং মহাক্না হায়খি মসি নহারোলশিং শক্তি পীনবা অমসুং জম্মু অমসুং কাস্মিরদা মেদিকেল ইনফ্রাস্ত্রকচর মখা তানা ফগৎহন্নবা পান্দমদা পায়খৎপা মরুওইবা থবক অমনি।
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
মসি নহারোলশিং শক্তি পীনবা অমসুং জম্মু অমসুং কাস্মিরদা মেদিকেল ইনফ্রাস্ত্রকচর মখা তানা ফগৎহন্নবা পান্দমদা পায়খৎপা মরুওইবা থবক অমনি”!

Prime Minister's Office
PM lauds new era of medical education in Jammu & Kashmir
Government grants 265 DNB Post-Graduate medical seats across 20 district Govt hospitals in Jammu & Kashmir
08 NOV 2022 7:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the new era of medical education in Jammu & Kashmir. The Prime Minister hailed the government’s decision to grant 265 DNB Post-Graduate medical seats across 20 district Govt hospitals and said that it is an important effort aimed at empowering the youth and furthering medical infrastructure in Jammu and Kashmir.
Sharing a tweet by Union Minister of Health and Family Welfare, Shri Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“This is an important effort aimed at empowering the youth and furthering medical infrastructure in Jammu and Kashmir!”