ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରସିଦ୍ଧ ତାମିଲ ଲେଖକ ଥିରୁ ଅଜହା ୱଲିୟପ୍ପାଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମଶତାବ୍ଦୀ ପାଇଁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲେ
07 NOV 2022 10:55AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରସିଦ୍ଧ ତାମିଲ ଲେଖକ ଥିରୁ ଅଜହା ୱଲିୟପ୍ପାଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଜନ୍ମଶତାବ୍ଦୀ ପାଇଁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ମୁଁ ଥିରୁ ଅଜହା ୱଲିୟପ୍ପାଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଜନ୍ମଶତାବ୍ଦୀ ପାଇଁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କୁ, କେବଳ ଉକ୍ରୃଷ୍ଟ ଲେଖନ ଓ କବିତା ପାଇଁ ନୁହେଁ, ବରଂ ପିଲାମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଇତିହାସ, ସଂସ୍କୃତି ଓ ସାହିତ୍ୟକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରାଇବା ପାଇଁ ତାଙ୍କର ପ୍ରୟାସଗୁଡ଼ିକ ନିମନ୍ତେ ମଧ୍ୟ ସ୍ମରଣ କରାଯାଏ । ତାଙ୍କର ଉଦ୍ୟମ ଆଜିର ଯୁଗରେ ବି ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଉଛି ।’’

Prime Minister's Office
PM pays homage to noted Tamil writer Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary
07 NOV 2022 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to noted Tamil writer Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary. He is not only remembered for his outstanding writing and poetry but also for his efforts to popularise history, culture and literature among children. His efforts continue to inspire several people in today’s era."