প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমিং লৈরবা তমিল অইবা, থিরু অঝা ভলিয়প্পাগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
07 NOV 2022 10:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা তমিল অইবা, থিরু অঝা ভলিয়প্পাগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“ঐহাক্না থিরু অঝা ভলিয়প্পাগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মহাকপু মহাক্কী নীংথিরবা শৈরাং অমসুং মহাক্না ইরম্বশিংগীতা নত্তনা মহাক্না পুৱারী, নাৎ অমসুং লিতরেচরবু অঙাংশিংনা পাম্নহন্নবা হোৎনবরম্বগীদমক্তসু মীয়াম্না নীংশিংলি। মহাক্কী থবকশিংনা হৌজিক্কী মতমদা ফাওবা ইথিল পীরি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to noted Tamil writer Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary
07 NOV 2022 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to noted Tamil writer Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Thiru Azha. Valliappa on his birth centenary. He is not only remembered for his outstanding writing and poetry but also for his efforts to popularise history, culture and literature among children. His efforts continue to inspire several people in today’s era."