ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପରିବେଶ ଅନୁକୂଳ ତଥା ନିରନ୍ତର ବିକାଶ କାର୍ଯ୍ୟରେ ଜଡିତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
05 NOV 2022 4:29PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପରିବେଶ ଅନୁକୂଳ ତଥା ନିରନ୍ତର ବିକାଶ କାର୍ଯ୍ୟରେ ଜଡିତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏହାଦ୍ୱାରା ଭିତ୍ତିଭୂମି ସୃଷ୍ଟି ଓ ବୃତ୍ତାକାର ଅର୍ଥନୀତି ଉଭୟେ ଗତିଶୀଳ ହେବେ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ସୀମା ସଡକ ସଂଗଠନର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭିତ୍ତିଭୂମି ସୃଷ୍ଟି ଓ ବୃତ୍ତାକାର ଅର୍ଥନୀତି ଉଭୟେ ଗତିଶୀଳ ହେବେ । ଏହି ପ୍ରୟାସରେ ଜଡିତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।”

Prime Minister's Office
PM complements all those involved in eco-friendly and sustainable development
05 NOV 2022 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complemented all those involved in eco-friendly and sustainable development. Shri Modi has said that from this, the Infra creation and circular economy, both will get an impetus.
In response to a tweet by the Border Roads Organisation, the Prime Minister said;
"Infra creation and circular economy, both will get an impetus. Compliments to all those involved with this effort."