প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইকো-ফ্রেনলী অমসুং সস্তেনেবল দিভেলপমেন্তকী শরুক ওইরিবা মীপুম খুদিংবু থাগৎখ্রে
05 NOV 2022 11:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকো-ফ্রেনলী অমসুং সস্তেনেবল দিভেলপমেন্তকী শরুক ওইরিবা মীপুম খুদিংবু থাগৎখ্রে। থৌওংশিং অসিদগী ইনফ্রা ক্রিএসন অমসুং সর্ক্যুলর ইকোনোমী অনিমক্তা অফবা শাফু পীগনি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি।
বোর্দর রোদ ওর্গনাইজেসনগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ইনফ্রা ক্রিএসন অমসুং সর্ক্যুলর ইকোনোমী অনিমক্না অফবা শাফু ফংগনি। থৌওং অসিগী শরুক ওইরিবা মীপুম খুদিংবু থাগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM complements all those involved in eco-friendly and sustainable development
05 NOV 2022 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complemented all those involved in eco-friendly and sustainable development. Shri Modi has said that from this, the Infra creation and circular economy, both will get an impetus.
In response to a tweet by the Border Roads Organisation, the Prime Minister said;
"Infra creation and circular economy, both will get an impetus. Compliments to all those involved with this effort."