প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে 'ব্লু বীচ'ৰ সন্মানীয় তালিকাত মিনিকয়, থুণ্ডি বীচ আৰু কদমত বীচক স্থান দিয়াৰ বাবে লাক্ষাদ্বীপৰ লোকসকলক অভিনন্দন জনায়
উপকূলীয় অনাময় ব্যৱস্থা গ্ৰহণৰ বাবে ভাৰতীয়সকলৰ উৎসাহক প্ৰশংসা কৰে
26 OCT 2022 7:05PM by PIB Guwahati
মিনিকয়, থুণ্ডি বীচ আৰু কদমত বীচে বিশ্বৰ আটাইতকৈ পৰিষ্কাৰ সমুদ্ৰ তীৰসমূহক প্ৰদান কৰা এক পৰিৱেশ-সন্মান 'ব্লু বীচ'ৰ সন্মানীয় তালিকাত স্থান লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাক্ষাদ্বীপৰ লোকসকলক অভিনন্দন জনায়া। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ উল্লেখযোগ্য উপকূলীয় অঞ্চলৰ কথা উল্লেখ কৰে আৰু উপকূলীয় অনাময় ব্যৱস্থাক আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতীয়সকলৰ উৎসাহক প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় পৰিৱেশ, বন আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তন মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ যাদৱে কৰা এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"এয়া বৰ ভাল কথা হৈছে! এই সাফল্যৰ বাবে বিশেষভাৱে মই লাক্ষাদ্বীপৰ জনসাধাৰণক অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰতৰ উপকূলীয় অঞ্চল লক্ষণীয় আৰু উপকূলীয় অনাময় ব্যৱস্থা ৰক্ষা কৰিবলৈ আমাৰ লোকসকলৰ মাজত যথেষ্ট উৎসাহৰ সৃষ্টি হৈছে । "

Prime Minister's Office
PM congratulates people of Lakshadweep as Minicoy, Thundi Beach and Kadmat Beach make it to coveted list of Blue Beaches
Lauds passion among Indians to further coastal cleanliness
26 OCT 2022 7:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated, particularly the people of Lakshadweep as Minicoy, Thundi Beach and Kadmat Beach make it to coveted list of Blue Beaches, an eco-label given to the cleanest beaches in the world. The Prime Minister highlighted India’s remarkable coastline and lauded the passion among Indians to further coastal cleanliness.
Sharing a tweet by Union Minister of Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupendra Yadav, the Prime Minister tweeted;
“This is great! Congratulations, particularly to the people of Lakshadweep, for this feat. India’s coastline is remarkable and there is also a great amount of passion among our people to further coastal cleanliness.”