Prime Minister's Office
PM congratulates people of Lakshadweep as Minicoy, Thundi Beach and Kadmat Beach make it to coveted list of Blue Beaches
Lauds passion among Indians to further coastal cleanliness
26 OCT 2022 7:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated, particularly the people of Lakshadweep as Minicoy, Thundi Beach and Kadmat Beach make it to coveted list of Blue Beaches, an eco-label given to the cleanest beaches in the world. The Prime Minister highlighted India’s remarkable coastline and lauded the passion among Indians to further coastal cleanliness.
Sharing a tweet by Union Minister of Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupendra Yadav, the Prime Minister tweeted;
“This is great! Congratulations, particularly to the people of Lakshadweep, for this feat. India’s coastline is remarkable and there is also a great amount of passion among our people to further coastal cleanliness.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিনিকোই, থুন্দি বিচ অমসুং করমাত বিচ ব্লু বিচশিংগী লিস্ততা য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা লক্ষদ্বিপকী মীয়াম থাগৎখ্রে
তুংকোইনা সমুদ্র মপানশিং লু-নান্না থম্নবা ভারতমচাশিং মরক্তা লৈরিবা পামজবা অদু থাগৎখি
26 OCT 2022 7:05PM by PIB Imphal
মালেমদা খ্বাইদগী লু-নানবা সমুদ্র মপানশিংদা পীবা ইকো-লেবেল অমা ওইরিবা ব্লু বিচশিংগী লিস্ততা মিনিকোই, থুন্দি বিচ অমসুং করমাত বিচ য়াওহনবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লক্ষদ্বিপকী মীয়াম থাগৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ফজরবা সমুদ্র মপানশিং শিংথাখি অমসুং তুংকোইনা সমুদ্র মপানশিং লু-নান্না থম্নবা ভারতমচাশিংগী মরক্তা লৈরিবা ইহুল অদু থাগৎখি।
ইনভাইরোনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবকী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“মসি অচৌবা মাইপাকপনি! মসিগী মাইপাকপা অসিগীদমক মরুওইনা লক্ষদ্বিপকী মীয়াম থাগৎলি। ভারতকী সমুদ্র মপানশিং শিংথানিঙাইনি অমসুং তুংকোইনা সমুদ্র মপানশিং লু-নান্না থম্বা পামজবগী ইহুল অমা ঐখোয়গী মীয়াম মরক্তা লৈরি”।