Prime Minister's Office
PM congratulates Indian women cricket team for winning the Women’s Asia Cup
15 OCT 2022 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian women cricket team for winning the 7th Women’s Asia Cup.
In response to a tweet by the International Cricket Council, the Prime Minister said;
"Our women cricket team makes us proud with their grit and dexterity! Congratulations to the team for winning the Women’s Asia Cup. They have shown outstanding skill and teamwork. Best wishes to the players for their upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱুমেন্স এসিয়া কপ লৌরকপদা ভারতকী নুপী ক্রিকিত তীমবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
15 OCT 2022 6:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৭শুবা ৱুমেন্স এসিয়া কপ লৌরকপগীদমক ভারতকী নুপী ক্রিকিত তীমবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ইন্তর্নেস্নেল ক্রিকিত কাউন্সিলনা তৌরকপা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী নুপী ক্রিকিত তীমগী মখোয়গী থৌনা অমসুং হৈশিংবা মতৌগী ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই! ৱুমেন্স এসিয়া কপ লৌরকপগীদমক তীম অসিবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মখোয়না শীংথানীংঙাই ওইবা স্কিল অমসুং তীমৱার্ক উৎখি। মখোয়গী তুংগী পুন্সিগীদমক শান্নরোয়শিংদা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”