প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শহীদ ভগত সিংহবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
28 SEP 2022 8:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শহীদ ভগত সিংহবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা শহীদ বগত সিংহগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্লিবা ভিদিও অমা শিয়রসু তৌখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না শহীদ ভগত সিংহজীবু মহাক্কী জয়েন্তিনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী থৌনানা ঐখোয়বু চাউনা ইথিল পীখি। ঐখোয়গী জাতিগীদমক মহাক্কী মঙলান অদু থুংহন্নবা ঐখোয়গী থৌদাং নৌহৌনা পাঙথোক্লসি।”

Prime Minister's Office
PM bows to Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary
28 SEP 2022 8:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary. Shri Modi also shared a video of his thoughts on Shaheed Bhagat Singh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Shaheed Bhagat Singh Ji on his Jayanti. His courage motivates us greatly. We reiterate our commitment to realise his vision for our nation."