প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন লাকপদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
12 OCT 2022 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন লাকপদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক অসি থৌনা লৈবী অমসুং মিৎয়েং শানবগী খুদম অমনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখি:
“ঐহাক্না রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্দিয়াগী মপোক কুমওন অসিদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি থৌনা লৈবী অমসুং মিৎয়েং শানবগী খুদম অমনি। মীয়ামগী সেবাগীদমক্তা মহাক্না মশাগী পুন্সি কত্থোকখি। মহাক্কী মশক নাইবা মগুনগী মতাংদা ঐহাক্না #MannKiBaatকী মমাংগী প্রোগ্রাম অমদা হায়খিবশিং মীয়ামদা অমুক থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia on her birth anniversary
12 OCT 2022 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia on her birth anniversary. Shri Modi has said that she was synonymous with courage and foresight.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On her birth anniversary, tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji. She was synonymous with courage and foresight. She devoted her life to serving others. Sharing what I had said during one of the previous #MannKiBaat programmes about her outstanding personality."