Prime Minister's Office
PM remembers Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary
11 OCT 2022 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary. His rich understanding of rural India and agriculture is reflected in his works. He was also an outstanding thinker."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত রত্না নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে
11 OCT 2022 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত রত্না নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত রত্না নানাজী দেশমুখপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংলি। মঙোন্দা ভারতকী খুঙ্গং অমসুং লৌউ-শিংউগী মরমদা মমুৎ তানা লৌশিং লৈ হায়বা অসি মহাক্কী থবকশিংদা মমি তাখি। মহাক অসি ফীদম্নফম ওইরবা ৱাখল লৈবা মীশক অমসু ওইখি।”