Prime Minister's Office
PM remembers Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary
11 OCT 2022 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bharat Ratna Nanaji Deshmukh on his birth anniversary. His rich understanding of rural India and agriculture is reflected in his works. He was also an outstanding thinker."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰত ৰত্ন নানাজী দেশমুখৰ জন্ম জয়ন্তীত তেওঁক স্মৰণ কৰে
11 OCT 2022 9:40AM by PIB Guwahati
ভাৰত ৰত্ন নানাজী দেশমুখৰ জন্ম জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ভাৰত ৰত্ন নানাজী দেশমুখৰ জন্ম জয়ন্তীত তেওঁক শ্ৰদ্ধাৰে স্মৰণ কৰিছোঁ। ভাৰতৰ গ্ৰাম্য অঞ্চল আৰু কৃষি সন্দৰ্ভত প্ৰচুৰ জ্ঞান তেওঁৰ ৰচনাত প্ৰতিফলিত হৈছিল। তেওঁ এজন অসাধাৰণ চিন্তাবিদো আছিল।"