প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী মোধেরাদা লৈবা সুর্য় মন্দিরদা চৎখ্রে
09 OCT 2022 7:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুজরাতকী মোধেরাদা লৈবা সুর্য় মন্দিরদা চৎখ্রে। মহাক্না মফমদুদা য়ৌবা মতমদা মহাকপু মীয়াম্না তরাম্না ওকখি। সুর্য় মন্দিরবু সোলর পাৱরনা মপুং ফানা চলায়বা লৈবাক্কী খ্বাইদগী অহানবা হেরিতেজ সাইত ওইহল্লিবা হেরিতেজ লাইতিংবু শ্রী মোদীনা শঙ্গাখি। মহাক্না মোধেরা সন তেম্পলগী ৩দি. প্রোজেক্সন মেপ্পিংসু শঙ্গাখি। প্রধান মন্ত্রীনা লাইশঙ অসিগী পুৱারী তাকপা কলচরগী থৌরম অমসু মিৎয়েং তাখি।
গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র ভাই পতেল, এম.পি., শ্রী সি.আর. পাতিল, গুজরাতকী মন্ত্রী, শ্রী পুর্নেশভাই মোদী অমসুং শ্রী অর্বিন্দভাই রাইয়ানীনা ঙসিগী খোঙচৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীগা লোয়নখি।
ঙসি অঙনবদা, প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী মোধেরাগী মেহসানাদা লুপা করোর ৩৬০০ হেনবগী চাউখৎ-থৌরাংগী তোঙানবা প্রোজেক্ত কয়া অমগী উরেপ উয়ুং তম্বগা লোয়ননা মীয়ামদসু খুৎশিন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা মোধেরাবু ভারতকী খ্বাইদগী অহানবা ২৪x৭ সোলর পাৱর্দ ভিলেজ ওইরে হায়না লাউথোকখি। শ্রী মোদীনা গুজরাতকী মোধেরাগী মোধেশ্বরী মাতা লাইশঙদা পুজা অমসুং দর্শনসু পাংথোকখি।

Prime Minister's Office
PM visits Surya Mandir in Modhera, Gujarat
09 OCT 2022 7:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited the Surya Mandir in Modhera, Gujarat today. The Prime Minister was felicitated upon his arrival. Shri Modi inaugurated Heritage Lighting at Surya Mandir which makes it the first heritage site in India to be powered solely by solar energy. He also inaugurated the 3D Projection Mapping of Modhera Sun Temple. The Prime Minister also witnessed a cultural programme showcasing the history of the temple.
Chief Minister of Gujarat, Shri Bhupendra Patel, Member of Parliament, Shri C R Patil, Ministers of Gujarat Government, Shri Purneshbhai Modi and Shri Arvindbhai Raiyani accompanied the Prime Minister on his visit.
Earlier today, the Prime Minister had laid the foundation stone and dedicated multiple projects worth over Rs 3900 crore in Modhera, Mehsana in Gujarat. The Prime Minister also declared Modhera as India’s first 24x7 solar-powered village. Shri Modi also performed darshan and pooja at Modheshwari Mata Temple in Modhera, Gujarat.