Prime Minister's Office
Auction of the mementoes extended till the 12th
07 OCT 2022 10:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has informed that auction of the PM mementoes 2022 has been extended till the 12th of this month.
Responding to a tweet thread by Ministry of Culture, the Prime Minister tweeted:
“This is among the many special gifts I have received over the years. Respecting people’s wishes, the auction of the mementoes has been extended till the 12th. Do take part.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেমেন্তোশিংগী ওক্সন তাং ১২ ফাওবা শাংদোকখ্রে
07 OCT 2022 10:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম. মেমেন্তোস ২০২২গী ওক্সন থা অসিগী তাং ১২ ফাওবা শাংদোক্লে হায়না ফোঙদোকখ্রে।
কলচর মন্ত্রালয়না তৌখিবা ত্বিত থ্রেত অমদা রেস্পোন্দ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“মসি চহি কয়া অসিদা ঐহাক্না ফংলকখিবা অখন্নবা খুদোল কয়া অদুনি। মীয়ামগী অনীংবশিংবু ইকাই খুম্নবা ওইনা মেমেন্তোশিংগী ওক্সন অসি তাং ১২ ফাওবা শাংদোক্লে। মসিদা শরুক য়াবীয়ু।”