নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী অরোইবা মতম ওক্তোবর ৩১, ২০২২ ফাওবা শাংদোক্লে
07 OCT 2022 2:21PM by PIB Imphal
ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবলপমেন্ত মিনিস্ত্রিনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী এপ্লিকেসন পীশিনবগী অরোইবা মতম ওক্তোবর ৩১, ২০২২গী নুংথিলগী পুং ৫.০০ ফাওবা শাংদোক্লে। অনৌবা নেসনেল এৱার্দস পোর্তেল (https://awards.gov.in/) মীয়ামগীদমক হাংদোক্লে।
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার, ২০২৩গী এপ্লিকান্তশিংনা নেসনেল এৱার্দস পোর্তেল (https://awards.gov.in/) খক্তদা রেজিস্তার তৌনবা অমসুং শরুক য়ানবা খঙহল্লি। মমাঙদা অরিবা “PMRPB PORTAL”i.e. https://nca-wcd.nic.in/. দা শরুক য়াখিবশিংশু অনৌবা পোর্তেল অসিদা এপ্লিকেসন থাজিনবা য়াগনি।

Ministry of Women and Child Development
Last date for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar extended to 31st October, 2022
07 OCT 2022 2:21PM by PIB Delhi
Ministry of WCD has extended the last date for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar from 30th September, 2022 to 31st October, 2022 till 5.00 PM. It is for information of general public that the new National Awards Portal is operational (https://awards.gov.in/).
The applicants are requested to register and apply for Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar, 2023 on National Awards Portal (https://awards.gov.in/). This is also applicable to those who have already applied on old “PMRPB PORTAL”i.e. https://nca-wcd.nic.in/.