প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সংস্কৃতত ক্ৰিকেট ধাৰাভাষ্য প্ৰদানৰ প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সংস্কৃত ভাষাত ক্ৰিকেট ধাৰাভাষ্য প্ৰদানৰ বাবে নাগৰিকসকলে গ্ৰহণ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ লৈছে৷ তেওঁ নিজৰ মন কী বাত এটা ক্লিপো শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত তেওঁ কাশীত একেধৰণৰ প্ৰচেষ্টা শ্বেয়াৰ কৰিছিল।
এগৰাকী নাগৰিকৰ এটা টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“এইটো দেখি উৎসাহী হৈছো...এই প্ৰচেষ্টা গ্ৰহণ কৰা সকললৈ অভিনন্দন।
যোৱা বছৰ #MannKiBaatৰ এটা অনুষ্ঠানৰ সময়ত মই কাশীতো একেধৰণৰ প্ৰচেষ্টা শ্বেয়াৰ কৰিছিলো। সেইটোও লগতে শ্বেয়াৰ কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM lauds cricket commentary in Sanskrit
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated efforts of the citizens to do cricket commentary in Sanskrit. He also shared his Mann Ki Baat clip where he had shared a similar effort in Kashi.
Quoting a tweeted by a citizen, the Prime Minister tweeted:
“This is heartening to see…Congrats to those undertaking this effort.
During one of the #MannKiBaat programmes last year I had shared a similar effort in Kashi. Sharing that as well.
https://t.co/bEmz0u4XvO”