ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଂସ୍କୃତରେ କ୍ରିକେଟ୍ ଧାରା ବିବରଣୀ ପ୍ରଦାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସଂସ୍କୃତରେ କ୍ରିକେଟ୍ ଧାରା ବିବରଣୀ ପ୍ରଦାନ ପାଇଁ ନାଗରିକଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ତାଙ୍କର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କ୍ଲିପ୍ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଥିଲେ ଯେଉଁଠାରେ ସେ କାଶୀରେ ମଧ୍ୟ ସମାନ ଉଦ୍ୟମ କରିଥିଲେ ।
ଜଣେ ନାଗରିକଙ୍କ ଟୁଇଟ୍‍କୁ ଉଦ୍ଧାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି:
“ଏହା ଅତ୍ୟନ୍ତ ହୃଦୟସ୍ପର୍ଶୀ... ଏହି ପ୍ରୟାସ କରୁଥିବା ଲୋକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ଗତ ବର୍ଷ ମନ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ମଧ୍ୟରୁ ଗୋଟିଏ ସମୟରେ ମୁଁ କାଶୀରେ ସମାନ ପ୍ରୟାସ ସେୟାର କରିଥିଲି । ତାହାକୁ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM lauds cricket commentary in Sanskrit
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated efforts of the citizens to do cricket commentary in Sanskrit. He also shared his Mann Ki Baat clip where he had shared a similar effort in Kashi.
Quoting a tweeted by a citizen, the Prime Minister tweeted:
“This is heartening to see…Congrats to those undertaking this effort.
During one of the #MannKiBaat programmes last year I had shared a similar effort in Kashi. Sharing that as well.
https://t.co/bEmz0u4XvO”