প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সংস্কৃত্তা ক্রিকেত কম্মেন্তরী পীখিববু শিংথাখ্রে
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সংস্কৃত্তা ক্রিকেত কম্মেন্তরী পীখিবা মীয়ামগী থৌরাংবু থাগৎখ্রে। মহাক্না মসিগা মান্ননা মহাক্কী পুক্নিংগী ৱারোলদা কাশিগী মতাংদা ফোংদোকখিববু শেয়র তৌখি।
মীওই অমগী ত্বীৎ পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"মসি উবদা পুক্নিং পেন্নিংঙাই ওই… অসিগুম্বা থৌরাং অমা লৌখৎলিবা মীওইশিংগী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মমাং চহিগী #পুক্নিংগী ৱারোলগী থৌরম অমগী মনুংদা ঐহাক্না মসিগা মান্নবা থৌরাং অমা কাশিদা শেয়র তৌখি। মদুসু শেয়র তৌজরি।
https://t.co/bEmz0u4XvO”

Prime Minister's Office
PM lauds cricket commentary in Sanskrit
04 OCT 2022 3:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated efforts of the citizens to do cricket commentary in Sanskrit. He also shared his Mann Ki Baat clip where he had shared a similar effort in Kashi.
Quoting a tweeted by a citizen, the Prime Minister tweeted:
“This is heartening to see…Congrats to those undertaking this effort.
During one of the #MannKiBaat programmes last year I had shared a similar effort in Kashi. Sharing that as well.
https://t.co/bEmz0u4XvO”