প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বন্দ্রা-ৱর্লি সী লিঙ্ক, মুম্বাইদা থোকপা এক্সিদেন্ততা মীশি মীনা য়াওখিবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোক্লি
05 OCT 2022 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুম্বাইগী বন্দ্রা-ৱর্লি সী লিঙ্কতা থোকপা এক্সিদেন্ত অমদা মীশি মীনা য়াওখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলক্নবগীদমকসু প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
মুম্বাইগী বন্দ্রা-ৱর্লি সী লিঙ্কতা থোকপা এ্ক্সিদেন্তা মীশি মীনা য়াওখিবদুনা নুংঙাইহনদ্রে‍। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিংসু থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to accident on the Bandra-Worli Sea Link, Mumbai
05 OCT 2022 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed anguish after the loss of lives due to an accident on the Bandra-Worli Sea Link in Mumbai. The Prime Minister also prayed for the speedy recovery of those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the loss of lives due to an accident on the Bandra-Worli Sea Link in Mumbai. Condolences to the bereaved families. I hope that those who have been injured have a speedy recovery.”