প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কানপুরদা ত্রেক্তর-ত্রোল্লি থেংগাইনবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিং অমসুং অশোকপশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
01 OCT 2022 10:30PM by PIB Imphal
ঙসি কানপুরদা ত্রেক্তর-ত্রোল্লি থেংগাইনবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না মহাক্না লাউথোকখি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
প্রাইম মিনিস্তর ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি:
“কানপুরদা ত্রেক্তর-ত্রোল্লি থেংগাইনবা অসিদা অৱাবা ফোঙদোক্লি। মখোয়গা নক্নবা অমসুং নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। অশোকপশিং ফগৎলক্নবা ঈশ্বরদা খুরুমজরি। অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী লৈঙাক্না পীবা য়াবা মতেংশিং পীরি: PM @narendramodi”
“লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles the deaths in a tractor-trolley mishap in Kanpur
Announces ex-gratia for the dead and injured
01 OCT 2022 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in a tractor-trolley mishap in Kanpur today.
He also announced ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be paid to the next of kin of each of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000 .
The Prime Minister Office tweeted:
“Distressed by the tractor-trolley mishap in Kanpur. My thoughts are with all those who have lost their near and dear ones. Prayers with the injured. The local administration is providing all possible assistance to the affected: PM @narendramodi”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be paid to the next of kin of each of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”