Prime Minister's Office
PM condoles deaths in an accident in Lakhimpur Kheri, Uttar Pradesh
Announces ex-gratia from PMNRF
28 SEP 2022 2:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the deaths in an accident in Lakhimpur Kheri district of Uttar Pradesh. He also wished speedy recovery of the those injured in the accident.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Distressed by the accident in Lakhimpur Kheri, UP. Condolences to the bereaved families. May the injured recover quickly. Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেশকী লখিম্পুর খেরীদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
28 SEP 2022 2:41PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশকী লখিম্পুর খেরীদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। থৌদোক অসিদা শোক্লবশিংনা অথুবা মতমদা হকচাং ফগৎপা ওইসনু হায়না মহাক্না য়াইফ পাউজেলসু পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমসুং শোক্লবশিংদনা লুপা লিশিং ৫০ পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“য়ু.পি.গী লখিম্পুর খেরীদা থোকপা এক্সিদেন্তনা ৱাহল্লে। লৈখিদ্রবগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমসুং শোক্লবশিংদনা লুপা লিশিং ৫০ পীগনি: PM @narendramodi”।