প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী বিষ্ণু চৰণ ছেঠীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
19 SEP 2022 2:19PM by PIB Guwahati
ভাৰতীয় জনতা পাৰ্টিৰ ওড়িশা ইউনিটৰ নেতা শ্ৰী বিষ্ণু চৰণ ছেঠীৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
“শ্ৰী বিষ্ণু চৰণ ছেঠী জীয়ে ওড়িশাৰ অগ্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত এক উল্লেখযোগ্য অৱদান আগবঢ়াইছিল। তেওঁ এজন কৰ্মঠ বিধায়ক হিচাপে নিজকে সুকীয়া কৰি তুলিছিল আৰু সামাজিক সবলীকৰণত যথেষ্ট অৰিহণা যোগাইছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত মই ব্যথিত। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Bishnu Charan Sethi
19 SEP 2022 2:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of Bhartiya Janta Party’s Odisha unit leader, Shri Bishnu Charan Sethi.
The Prime Minister tweeted;
“Shri Bishnu Charan Sethi Ji made an outstanding contribution to Odisha's progress. He distinguished himself as a hardworking legislator and contributed greatly to social empowerment. Saddened by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”