প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী বিষ্ণু চরন সেথীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 SEP 2022 2:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতীয় জনতা পার্তীগী ওরিশা য়ুনিতকী লুচিংবা, শ্রী বিষ্ণু চরন সেথীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শ্রী বিষ্ণু চরন সেথীজীনা ওরিশাগী চাউখৎ খোঙথাংদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তমলমখি। মহাক অসি হোৎনবা কনবা লেজিস্লেচর ওইনা মশানা মশক তাকচখি অমসুং খুন্নাইবু চাউখৎহন্নবা চাউনা শরুক তমখি। মহাক্না লৈখিদবা অসি থমোয় শোক্নীংঙাই ওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং সপ্পোর্তরশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Bishnu Charan Sethi
19 SEP 2022 2:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of Bhartiya Janta Party’s Odisha unit leader, Shri Bishnu Charan Sethi.
The Prime Minister tweeted;
“Shri Bishnu Charan Sethi Ji made an outstanding contribution to Odisha's progress. He distinguished himself as a hardworking legislator and contributed greatly to social empowerment. Saddened by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”