প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে স্বাধীনতা সংগ্ৰামী শ্ৰী ভি.ও.-ক সাক্ষাৎ কৰে। চিদাম্বৰম পিল্লাইৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
05 SEP 2022 9:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি স্বাধীনতা সংগ্ৰামী শ্ৰী ভি অ'ক সাক্ষাৎ কৰে। চিদাম্বৰম পিল্লাইৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰা হৈছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"মহান ভি.ও. চিদাম্বৰম পিল্লাইৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি। স্বাধীনতা সংগ্ৰামত তেওঁৰ মহান অৱদানৰ বাবে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰ তেওঁৰ ওচৰত ঋণী। তেওঁ সদায় অৰ্থনৈতিক প্ৰগতি আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীল হোৱাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিল। তেওঁৰ আদৰ্শই আজিও আমাক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। "

Prime Minister's Office
PM pays tributes to freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his birth Anniversary
05 SEP 2022 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his birth Anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the great V. O. Chidambaram Pillai on his birth anniversary. Our nation is indebted to him for his rich contribution to the freedom struggle. He also placed great emphasis on economic progress and becoming self-reliant. His ideals continue to inspire us."