প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নীংতম লান্মী ভি.ও. চিদম্বরম পিল্লৈবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
05 SEP 2022 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীংতম লান্মী ভি.ও. চিদম্বরম পিল্লৈবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অথৌবা ভি.ও. চিদম্বরম পিল্লৈবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। নীংতম ইহৌদা মহাক্না চাউনা শরুক তমখিবা অদুগীদমক জাতি অসিনা মহাক্কী মফমদা লমন তোনশিল্লি। মহাক্না শেন্মীৎলোন চাউখৎহন্নবা অমসুং মরোমদোম লেপচবা ঙমনবা চাউনা মীৎয়েং থমখি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়বু মখা তানা ইথিল পীরি।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his birth Anniversary
05 SEP 2022 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his birth Anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the great V. O. Chidambaram Pillai on his birth anniversary. Our nation is indebted to him for his rich contribution to the freedom struggle. He also placed great emphasis on economic progress and becoming self-reliant. His ideals continue to inspire us."