প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লিজ ত্রুসপু য়ু.কে.গী মথংগী পি.এম. ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
05 SEP 2022 6:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিজ ত্রুসপু য়ুনাইতেদ কিংদমগী মথংগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাক্কী অনৌবা থৌদাং অসিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“য়ু.কে.গী মথংগী পি.এম. ওইনা খল্লকপদা @trusslizপু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অদোমগী লিচিং মখাদা ইন্দিয়া-য়ু.কে. কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎলগনি হায়না থাজৈ। অদোমগী অনৌবা থৌদাং অসিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Liz Truss for being chosen to be the next PM of the UK
05 SEP 2022 6:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Liz Truss for being chosen to be the next Prime Minister of the United Kingdom. Shri Modi also wished the very best for her new role and responsibilities.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @trussliz for being chosen to be the next PM of the UK. Confident that under your leadership, the India-UK Comprehensive Strategic Partnership will be further strengthened. Wish you the very best for your new role and responsibilities."