প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী গুরু গ্রন্থ সহিবজিগী পরকাশ পুরবকী য়াইফরবা থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
28 AUG 2022 12:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংদা মরুওইনা সিখ মীয়ামদা শ্রী গুরু গ্রন্থ সহিবজিগী য়াইফরবা পরকাশ পুরবকী থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখিঃ
"ঙসি, শ্রী গুরু গ্রন্থ সহিবজিগী য়াইফরবা পরকাশ পুরবকী থৌরম অসিদা মীপুম খুদিংমক্তা মরুওইনা সিখ মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। শ্রী গুরু গ্রন্থ সহিবজিনা তাকপীরম্বা অশেংবা লাইশুনা মিলিয়ন কয়াদা পাঙ্গল পীরি অমসুং ঐখোয়গী খুনাই অসিবু অচুম্বা লম্বী, পুম্নমকপু কোনশিনবা অমসুং নুংশি চান্নবা ওইহল্লি।"

Prime Minister's Office
PM greets on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji
28 AUG 2022 12:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, particularly the Sikh community on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji.
The Prime Minister tweeted :
"Today, on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji my greetings to everyone, particularly the Sikh community. The holy teachings of the Sri Guru Granth Sahib Ji give strength to millions and make our society more just, inclusive and compassionate."