য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
রাস্ত্রিয় পুরুস্কার পোর্তেল হাংদোকখ্রে, তোঙান তোঙানবা মনাশিংগী নোমিনেসন হাংদোক্লে
22 AUG 2022 12:28PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা মন্ত্রালয়/লোয়শঙ/এজেন্সীশিংগী মনা পুম্নমক ত্রান্সপেরেন্সী অমসুং মীয়ামগা খোঙবু ওইবগী (জন ভাগিদারি) ফীভম হেনগৎহন্নবগীদমক ফম্পাক অমগী মখাদা পুরক্নবা পান্দমদা লৈঙাক্না কম্মন ওইবা রাস্ত্রিয় পুরুস্কার পোর্তেল (https://awards.gov.in) অমা শেম্লে‍। পোর্তেল অসিনা মীপুম খুদিংমক নৎত্রগা লূপ খুদিংমক্না লনাই মীওই/লূপশিং ভারত লৈঙাক্না পীবা তোঙান তোঙানবা মনাশিংগীদমক নোমিনেত তৌবা য়াহল্লি‍।
হৌজিক্কী ওইনা মখাদা পীরিবা মনাশিং অসিগীদমক নোমিনেসন/রিকমেন্দেসন হাংদোক্লি:
১. পদ্ম এৱার্দ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
২. নেস্নেল এৱার্দ ফোর এক্সেলেন্স ইন ফোরেস্ত্রী ২০২২ – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
৩. নেস্নেল গোপাল রত্ন এৱার্দ ২০২২ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
৪. নেস্নেল ৱাতর এৱার্দ ২০২২ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
৫. নেস্নেল এৱার্দ ফোর সেনিয়র সিতিজন্স – ভায়োশ্রেস্থ সম্মান ২০২২ – অরোইবা তাং ২৯/০৮/২০২২
৬. নেস্নেল এৱার্দ ফোর ইন্দিভিজুএল এক্সেলেন্স ২০২১ – অরোইবা তাং ২৮/০৮/২০২২
৭. নেস্নেল এৱার্দ ফোর ইন্দিভিজুএল এক্সেলেন্স ২০২২ – অরোইবা তাং ২৮/০৮/২০২২
৮. নেস্নেল এৱার্দ্স ফোর ইন্সতিত্যুসন এঙ্গেজ ইন ইম্পৱারিং পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতিজ ২০২১ – অরোইবা তাং ২৮/০৮/২০২২
৯. নেস্নেল এৱার্দ্স ফোর ইন্সতিত্যুসন এঙ্গেজ ইন ইম্পৱারিং পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতিজ ২০২২ – অরোইবা তাং ২৮/০৮/২০২২
১০. নেস্নেল সি.এস.আর. এৱার্দ্স ২০২২ – অরোইবা তাং ৩১/০৮/২০২২
১১. নারি শক্তি পুরস্কার ২০২৩ – অরোইবা তাং ৩১/১০/২০২২
১২. সুভাস চন্দ্র বোস আপদা প্রবন্ধন পুরস্কার ২০২৩ – অরোইবা তাং ৩১/০৮/২০২২
১৩. নেস্নেল এৱার্দ্স ফোর আউতস্তেন্দিং সর্ভিসেস ইন দি ফীল্দ ওফ প্রিভেন্সন ওফ অল্কোহোলিজম এন্দ সব্সতেন্স এব্যুজ ২০২২ – অরোইবা তাং ২৯/০৮/২০২২
১৪. জীবন রক্সা পদক – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
মখা তাবা অকুপ্পা ৱারোল অমসুং নোমিনেসন তৌনবগীদমক রাস্ত্রিয় পুরুস্কার পোর্তেল (https://awards.gov.in) দা চঙবিয়ু‍।

Ministry of Home Affairs
Rashtriya Puruskar Portal launched, nominations open for various Awards
22 AUG 2022 12:28PM by PIB Delhi
A common Rashtriya Puruskar Portal (https://awards.gov.in ) has been developed by the Government so as to bring together all the Awards of the various Ministries/Departments/Agencies of the Government of India under one platform to ensure transparency and public partnership (Jan Bhagidari). This Portal facilitates every citizen or organisation to nominate individuals/organizations for various Awards instituted by the Government of India.
Currently, nominations/recommendations for the following Awards are open:
1. Padma Awards- Last date is 15/09/2022
2. National Award for Excellence in Forestry 2022- Last date is 30/09/2022
3. National Gopal Ratna Award 2022- Last date is 15/09/2022
4. National Water Awards 2022-Last date is 15/09/2022
5. National Award for Senior Citizens -Vayoshreshtha Samman 2022- Last date is 29/08/2022
6. National Award for Individual Excellence 2021- Last date is 28/08/2022
7. National Award for Individual Excellence 2022- Last date is 28/08/2022
8. National Awards for Institutions Engaged in Empowering Persons with Disabilities 2021- Last date is 28/08/2022
9. National Awards for Institutions Engaged in Empowering Persons with Disabilities 2022- Last date is 28/08/2022
10. National CSR Awards 2022- Last date is 31/08/2022
11. Nari Shakti Puraskar 2023- Last date is 31/10/2022
12. Subhash Chandra Bose Aapda Prabandhan Puraskar 2023- Last date is 31/08/2022
13. National Awards for Outstanding Services in the Field of Prevention of Alcoholism and Substance Abuse 2022- Last date is 29/08/2022
14. Jeevan Raksha Padak - Last date is 30/09/2022
For further details and making nominations, please visit Rashtriya Puruskar Portal (https://awards.gov.in ).