প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পার্তিসনগী মতমদা লৈখিদ্রবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
14 AUG 2022 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পার্তিসন হোরর্স রিমেমব্রেন্স দে পালন তৌনবা পার্তিসনগী মতমদা লৈখিদ্রবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঙসি #PartitionHorrorsRemembranceDayনা লাকপদা ঐহাক্না পার্তিসনগী মতমদা লৈখিদ্রবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎচরি, অমসুং ঐখোয়গী পুৱারীগী অৱাবা মতমগী মনুংদা চৈথেং ফংখ্রবা পুম্নমক্কী অখাং কনবা লোয়ননা থৌনা লৈবা মতৌ অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখি। "

Prime Minister's Office
PM pays homage to all those who lost their lives during Partition
14 AUG 2022 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those who lost their lives during Partition to mark the Partition Horrors Remembrance Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on #PartitionHorrorsRemembranceDay, I pay homage to all those who lost their lives during Partition , and applaud the resilience as well as grit of all those who suffered during that tragic period of our history."