ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବକ୍ସିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ରୋହିତ ଟୋକାସଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 AUG 2022 3:45PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ପୁରୁଷ ୬୭ କେଜି ବକ୍ସିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ରୋହିତ ଟୋକାସଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ରୋହିତ ଟୋକାସଙ୍କ ସଫଳତା ଦ୍ୱାରା ଆନନ୍ଦିତ । ମୁଁ ତାଙ୍କୁ ବକ୍ସିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କର ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ସ୍ଥିରତା ବହୁତ ଭଲ ଫଳାଫଳ ଦେଇଛି । ମୁଁ ଆଶା କରୁଛି ସେ ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଆହୁରି ଅଧିକ ସଫଳତା ପାଇବେ । #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Boxing
07 AUG 2022 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Men's 67 Kg Boxing at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Elated by the accomplishment of Rohit Tokas. I congratulate him on winning the Bronze medal in Boxing. His hardwork and perseverance have given great results. I hope he attains even more success in the coming times. #Cheer4India"