Prime Minister's Office
PM congratulates Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Boxing
07 AUG 2022 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Men's 67 Kg Boxing at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Elated by the accomplishment of Rohit Tokas. I congratulate him on winning the Bronze medal in Boxing. His hardwork and perseverance have given great results. I hope he attains even more success in the coming times. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বোক্সিংদা রোহিত তোকসনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা রোহিত তোকসনা নুপাগী কে.জি. ৬৭কী বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রোহিত তোকসনা মাইপাকখিবদা নুংঙাইবা ফাওই। বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা মহাকপু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং অখাং কনবা অসিনা অচৌবা ফলশিং ফংবা ঙমখি। তুংদা লাক্কদবা মতমশিংদা মহাক্না হেন্না মাইপাকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি। #Cheer4India”