প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বক্সিংত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ৰোহিত টোকাছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 8:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ চনৰ বাৰ্মিংহাম কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ৬৭ কিলোগ্ৰাম বক্সিং প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰোহিত টোকাছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ৰোহিত টোকাছৰ কৃতিত্বত আনন্দিত। বক্সিংত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে মই তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকৰ কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু অধ্যৱসায়ে চমৎকাৰ ফলাফল লাভ কৰিছে। মই আশা কৰোঁ তেওঁলোকে আহিবলগীয়া সময়ত আৰু অধিক সফলতা অৰ্জন কৰিব। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Boxing
07 AUG 2022 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Rohit Tokas on winning the Bronze Medal in Men's 67 Kg Boxing at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Elated by the accomplishment of Rohit Tokas. I congratulate him on winning the Bronze medal in Boxing. His hardwork and perseverance have given great results. I hope he attains even more success in the coming times. #Cheer4India"