প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুজা গেহলোতপু নুপীগী কে.জি. ৫০গী রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 AUG 2022 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপীগী কে.জি. ৫০গী রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা পুজা গেহলোত্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্না মতম পুম্বদা থৌনা ফনা লান্থেংনখি অমসুং গেমশিং অদুদা থোইদোক-হেন্দোক্না তেক্নিকেলগী ওইবা হৈথোই-শিংথোইবা উৎখি। মহাক্না তুংদা তৌরু-তৌরুবা থবক্তা মাইপাকপা ওইরসনু। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Pooja Gehlot on winning Bronze Medal in Women's 50 Kg wrestling
06 AUG 2022 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pooja Gehlot on winning Bronze Medal in Women's 50 Kg wrestling at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations to Pooja Gehlot on winning a Bronze medal in wrestling. She bravely fought throughout and demonstrated exceptional technical superiority through the games. All the best to her for her upcoming endeavours. #Cheer4India"