প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ ৫০ কিলোগ্ৰাম ওজনৰ শাখাত কুস্তি প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে পূজা গেহলটক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 AUG 2022 10:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত মহিলাৰ ৫০ কিলোগ্ৰাম ওজনৰ শ্ৰেণীত কুস্তি প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে পূজা গেহলটক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"কুস্তিত ব্ৰঞ্জ জয় কৰাৰ বাবে পূজা গেহলটক অভিনন্দন। তেওঁ গোটেই যুঁজখনত সাহসেৰে যুঁজিছিল আৰু ক্ৰীড়াৰ জৰিয়তে ব্যতিক্ৰমী দক্ষতাৰ পৰিচয় দিছিল। তেওঁলোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁলোকক শুভেচ্ছা জনাইছো। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Pooja Gehlot on winning Bronze Medal in Women's 50 Kg wrestling
06 AUG 2022 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pooja Gehlot on winning Bronze Medal in Women's 50 Kg wrestling at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations to Pooja Gehlot on winning a Bronze medal in wrestling. She bravely fought throughout and demonstrated exceptional technical superiority through the games. All the best to her for her upcoming endeavours. #Cheer4India"