প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এথলেটিকছৰ পুৰুষৰ ট্ৰিপল জাম্পত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে এলধোচ পলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 6:04PM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ট্ৰিপল জাম্পত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে এলধোচ পলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"আজিৰ ট্ৰিপল জাম্প ইভেণ্টটো ঐতিহাসিক। আমাৰ খেলুৱৈসকলে উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন কৰিছে। সোণৰ পদক অৰ্জন কৰা প্ৰতিভাশালী এলধোচ পলক অভিনন্দন যিয়ে পূৰ্বৰ আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰতিযোগিতাসমূহত সুন্দৰ প্ৰদৰ্শন আগবঢ়াইছিল। তেওঁৰ সমৰ্পণ প্ৰশংসনীয়। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Eldhose Paul for clinching Gold Medal in Athletics Men's Triple Jump
07 AUG 2022 6:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Eldhose Paul for clinching Gold Medal in Athletics Men's Triple Jump at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Today’s Triple Jump event is historic. Our athletes have done excellently. Congratulations to the superbly talented Eldhose Paul who has won a Gold medal and backed up his good performance in previous international competitions. His dedication is laudable. #Cheer4India"