Prime Minister's Office
PM congratulates Eldhose Paul for clinching Gold Medal in Athletics Men's Triple Jump
07 AUG 2022 6:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Eldhose Paul for clinching Gold Medal in Athletics Men's Triple Jump at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Today’s Triple Jump event is historic. Our athletes have done excellently. Congratulations to the superbly talented Eldhose Paul who has won a Gold medal and backed up his good performance in previous international competitions. His dedication is laudable. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এথলেতিক্সতা নুপাগী ত্রিপল জম্পতা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা এলধোস পোলবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 6:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.সি. ২০২২দা এথলেতিক্সতা নুপাগী ত্রিপল জম্পতা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা এলধোস পোলবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“ঙসিগী ত্রিপল জম্প ইভেন্ত অসি পুৱারীদা লৈহৌরগনি। ঐখোয়গী এথলেতশিংনা য়াম্না ফজনা পাংথোকখি। গোল্দ মেদল অমা লৌরকখিবা অমসুং মমাংগী ইন্তর্নেস্নেল কমপিতিশনশিংদা উৎখিবা মহাক্কী ফজরবা পর্ফোর্মেন্স অদুবু অমুক্কা হেন্না ফগৎহল্লিবা ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোক্না হৈথোই-শিংথোইরবা এলধোস পোলবু থাগৎপা ফোংদক্লি। মহাক্কী কত্থোকপগী মতৌ অসি য়াম্না থাগৎনিংঙাইনি। #Cheer4India”