Prime Minister's Office
PM congratulates Saurav Ghosal and Dipika Pallikal for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles event
07 AUG 2022 11:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Saurav Ghosal and Dipika Pallikal for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles event at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"It is always a delight to see our athletes excelling in various sports at the CWG. Congratulations to @SauravGhosal and @DipikaPallikal for winning the Bronze medal in the Squash Mixed Doubles event. They demonstrated great skill and teamwork. Best wishes to them. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সৌরব ধোসল অমসুং দিপিকা পাল্লিকলবু স্ক্বাস মিক্স দবল্স ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 11:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঙম কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২গী স্ক্বাস মিক্স দবল্সতা সৌরব ঘোসল অমসুং দিপিকা পাল্লিকলনা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"ঐখোয় এথলেৎশিংনা সি.চব্ল্যু.জি.গী তোঙান-তোঙানবা মশান্নশিংদা মীকোক থোংলিবশিং অসি উবদা মতম চুপ্পদা অদুক্কী মতীক নুংঙাইবা পোকই। @SauravGhosal অমসুং @DipikaPallikal না স্ক্বাস মিক্স দবল্সতা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকখিবদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মখোয়না য়াম্না হৈশিংবাই অমসুং মপাং ওইমিন্নবগী খুদম অদু উৎখ্রে। তুংদা য়াইফবতা পুরকপা ওইরসনু।
#Cheer4India"