Prime Minister's Office
PM encourages wrestler, Pooja Gehlot for her bright future ahead
"Pooja, your medal calls for celebrations, not an apology"
07 AUG 2022 8:48AM by PIB Delhi
Responding to a tweet shared by ANI in which wrestler, Pooja Gehlot got emotional post winning Bronze Medal in women's 50 Kg Freestyle wrestling, the Prime Minister encouraged Pooja Gehlot for her bright future ahead.
The Prime Minister tweeted;
"Pooja, your medal calls for celebrations, not an apology. Your life journey motivates us, your success gladdens us. You are destined for great things ahead…keep shining! ⭐️"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রেস্তলর, পুজা গহলোতপু মহাক্কী তুংগী পুন্সিনা য়াইফবা ওইরসনু হায়না পুক্নিং থৌগৎখ্রে
“পুজা অদোমনা মেদল লৌরক্লিবা অসি নুংঙাইবা ফোঙদোক্কদবনি, ঙাকপীয়ু হায়গদবা নত্তে”
07 AUG 2022 8:48AM by PIB Imphal
পুজা গহলোতনা নুপীগী কেজি ৫০গী ফ্রীস্তাইল রেস্তিংদা ব্রোঞ্জ লৌরকখ্রবা মতুংদা ৱাখল নুংঙাইতবগী ত্বিত অমা এ.এন.আই.না শিয়র তৌরকপদা পাউখুম পীরদনু প্রধান মন্ত্রীনা পুজা গহলোতপু মহাক্কী তুংগী পুন্সিনা য়াইফবা ওইরসনু হায়না পুক্নিং থৌগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"পুজা অদোমনা মেদল লৌরক্লিবা অসি নুংঙাইবা ফোঙদোক্কদবনি, ঙাকপীয়ু হায়গদবা নত্তে। অদোমগী পুন্সি খোঙচৎনা ঐখোয়দা ইথিল পীরি, অদোমগী মাইপাক্না ঐখোয়দা নুংঙাইবা পোকহল্লি। অদোম্না তুংদা হেন্না মাইপাকপা ঙমগনি…মখা তানা ঙান্থোইরকখো! ⭐"