ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ୧୨୫ କିଲୋଗ୍ରାମ ବର୍ଗ କୁସ୍ତିରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ମୋହିତ ଗ୍ରେୱାଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
06 AUG 2022 11:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ୧୨୫ କିଲୋଗ୍ରାମ ବର୍ଗ କୁସ୍ତିରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ମୋହିତ ଗ୍ରେୱାଲଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମ କୁସ୍ତିଯୋଦ୍ଧାମାନଙ୍କର ଦମଦାର ପ୍ରଦର୍ଶନ । ପଦକ ତାଲିକାରେ ଯୋଡି ହେଲେ ମୋହିତ ଗ୍ରେୱାଲ । କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତି ଫେରିଥିବା ମୋହିତଙ୍କୁ ତାଙ୍କୁ ଏକାଗ୍ରତା ନିଆରା କରିଛି । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ତାଙ୍କର ଆହୁରି ସଫଳତା କାମନା କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Mohit Grewal for winning the Bronze medal in 125 kg wrestling at CWG 2022
06 AUG 2022 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mohit Grewal for winning the Bronze medal in 125 kg wrestling at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Incredible form demonstrated by our wrestlers. Adding to the medals tally is Mohit Grewal. His sharp focus stands out as he brings home a Bronze medal. Congratulations to him. I hope he scales new heights of success in the times to come.”