প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোহিৎ গ্রেৱালবু সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ১২৫ কাংলুপকী রেস্তলিংদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 AUG 2022 11:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোহিৎ গ্রেৱালবু সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ১২৫ কাংলুপকী রেস্তলিংদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অশুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"ঐখোয়গী রেস্তলরশিংনা নীংথিরবা মওংশিং উৎলি। মেদল তেল্লীদা মশীং হাপচিল্লক্লিবা অসি মোহিৎ গ্রেৱালনি। মহাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অসি মহাক্না শেঞ্জেংগী তক্মান অমা লৌরকপগা লোইননা ময়েক শেংনা উৎলে। মহাক্কী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। তুংদা লাক্কবশিংদা হেন্না মায় পাকপা ঙম্বা ওইরসনু হায়না আসা তৌজরি।

Prime Minister's Office
PM congratulates Mohit Grewal for winning the Bronze medal in 125 kg wrestling at CWG 2022
06 AUG 2022 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mohit Grewal for winning the Bronze medal in 125 kg wrestling at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Incredible form demonstrated by our wrestlers. Adding to the medals tally is Mohit Grewal. His sharp focus stands out as he brings home a Bronze medal. Congratulations to him. I hope he scales new heights of success in the times to come.”