প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এমনা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা লবলী চৌবে, পিঙ্কি সিংহ, নয়নমোনি সেকিয়া অমসুং রুপা রানি তির্কীনা লোন বোল্সতা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 AUG 2022 8:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহমদা পাঙথোক্লিবা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা লবলী চৌবে, পিঙ্কি সিংহ, নয়নমোনি সেকিয়া অমসুং রুপা রানি তির্কীনা লোন বোল্সতা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বর্মিংহমদা পুৱারী ওইরগদবা মওংদা মাইপাকপা ঙমখ্রে! লোন বোল্সতা ইকাই খুম্ননীংঙাই ওইরবা গোল্দ লৌরকপদা লবলী চৌবে, পিঙ্কি সিংহ, নয়নমিনি সেকিয়া অমসুং রুপা রানি তির্কীদমক ভারতনা চাউথোকচাবা পোকই। তীম অসিনা মখোয়গী হৈশীংবা অদু উৎখি অমসুং মখোয়গী মাইপাকপা অসিনা ভারত মচা কয়াদা লোন বোল্স শান্ননীংনবগী ইথিল পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM lauds Lovely Choubey, Pinki Singh, Nayanmoni Saikia and Rupa Rani Tirkey for winning Gold Medal in Lawn Bowls at CWG 2022
02 AUG 2022 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Lovely Choubey, Pinki Singh, Nayanmoni Saikia and Rupa Rani Tirkey for winning Gold Medal in Lawn Bowls at CWG 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Historic win in Birmingham! India is proud of Lovely Choubey, Pinki Singh, Nayanmoni Saikia and Rupa Rani Tirkey for bringing home the prestigious Gold in Lawn Bowls. The team has demonstrated great dexterity and their success will motivate many Indians towards Lawn Bowls."