প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হরজিন্দর কোরনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 AUG 2022 10:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপীগী কেজি ৭১গী ৱেতলিফতিংদা হরজিন্দর কোরনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐখোয়গী ৱেতলিফতিং কন্তিঞ্জেন্তনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি.দা থোইদোক-হেন্দোক্না শীংথানীংঙাই ওইবা মওংদা পর্ফোরম তৌখি। মসি মখা চত্থরকপা ওইনা হরজিন্দর কোরনা ব্রোঞ্চ মেদল অমা লৌবা ঙমখি। মহাক্কী অখন্নরবা মাইপাকপা অসিগীদমক ঐহাক্না মহাকপু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Harjinder Kaur for winning Bronze medal
02 AUG 2022 10:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Harjinder Kaur for winning Bronze medal in women’s 71 kg weightlifting.
The Prime Minister tweeted;
“Our weightlifting contingent has performed exceptionally well at the Birmingham CWG. Continuing this, Harjinder Kaur wins a Bronze medal. Congratulations to her for this special accomplishment. Best wishes to her for her future endeavours.”