Prime Minister's Office
PM lauds 6 billion UPI transactions in July
02 AUG 2022 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the outstanding accomplishment of 6 billion UPI transactions in July, highest ever since 2016.
In a response to a tweet by Union Finance Minister Nirmala Sitharaman, the Prime Minister said;
“This is an outstanding accomplishment. It indicates the collective resolve of the people of India to embrace new technologies and make the economy cleaner. Digital payments were particularly helpful during the COVID-19 pandemic.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুলাই থাদা য়ু.পি.আই. ত্রাঞ্জেক্সন বিলিয়ন ৬ তৌখিববু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 AUG 2022 10:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০১৬তগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইনা জুলাই থাদা য়ু.পি.আই. ত্রাঞ্জেক্সন বিলিয়ন ৬ তৌবা ঙমখিবগী শীংথানীংঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শেল-থুম মন্ত্রী নির্মলা সীতারামন্না তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি। মসিনা ভারতকী মীয়াম্না অনৌবা তেক্নোলোজীশিংবু শীজিন্নীংবগী অমসুং শেল-থুমগী হীরমদা মনুং-মপাল ফাওনা উহন্নবা লৌখিবা অপুনবা ফিরেপ অদু তাক্লি। কোবিদ-১৯ লাইচৎ মনুংদা দিজিতেল পেমেন্তশিং তৌবনা য়াম্না মতেং পাংখি”