প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱেতলিফতর, বিন্দ্যারানি দেবিনা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
31 JUL 2022 8:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘমদা পাঙথোকপা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা ৱেতলিফতর, বিন্দ্যারানি দেবিনা সিলভর লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বর্মিংঘমদা পাঙথোকপা সি.দবল্যু.জি.দা সিলভর মেদল লৌরকপদা বিন্দ্যারানি দেবিবু থাগৎচরি। মসিগী মাইপাকপা অসিনা মহাক্কী অখাং কনবগী খুদম ওইরি অমসুং ভারত মচা খুদিংমক্তা য়াম্না নুংঙাইবা পোকহনখি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter, Bindyarani Devi on winning Silver Medal at Commonwealth Games 2022
31 JUL 2022 8:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter, Bindyarani Devi on winning Silver Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Bindyarani Devi for winning a Silver medal at CWG, Birmingham. This accomplishment is a manifestation of her tenacity and it has made every Indian very happy. I wish her the very best for her future endeavours."