প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম্না জুলাই ৩১, ২০২২গী অয়ুক্কী পুং ১১দা জুলাইগী মন কী বাত তানবা ত্যুন তৌনবা হায়খ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা জুনগী মন কী বাত বুকলেত শেয়র তৌখ্রে
30 JUL 2022 6:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্না জুলাই ৩১, ২০২২গী অয়ুক্কী পুং ১১দা জুলাইগী মন কী বাত তানবা ত্যুন তৌনবা পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা স্পেস্তা খুমাং চাউশিনবা, শান্ন-খোৎনবদা মিংচৎ পুরকপা, রথ য়াত্রা অমসুং অতোপ্পা হীরম কয়া মনুং চনবা জুন থাগী মন কী বাত ইদিসন শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্না অদোম পুম্নমকপু হন্দক্কী থাগী #MannKiBaat তানবগীদমক্তা হয়েং, জুলাই ৩১, ২০২২গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ত্যুন তৌবীয়ু হায়না পাউজলে পীজরি।
ভারতনা স্পেস্তা খুমাং চাউশিনবা, শান্ন-খোৎনবদা মিংচৎ পুরকপা, রথ য়াত্রা অমসুং অতোপ্পা হীরম কয়া মনুং চনবা জুন থাগী মন কী বাত ইদিসনসু ঐহাক্না শেয়র তৌরি”।

Prime Minister's Office
PM invites citizens to tune-in to July’s edition of Mann Ki Baat on 31st July at 11 AM
PM shares June edition of Mann Ki Baat booklet
30 JUL 2022 6:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited all citizens to tune-in to July’s edition of Mann Ki Baat on 31st July at 11 AM.
The Prime Minister has also shared the June edition of Mann Ki Baat booklet that covers topics such as India's strides in space, glory on the sports field, Rath Yatra and more.
The Prime Minister tweeted;
“I invite you all to tune-in to this month's #MannKiBaat tomorrow, 31st July at 11 AM.
Also sharing a booklet covering the interesting topics from last month such as India's strides in space, glory on the sports field, Rath Yatra and more.”