প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘চিডব্লিউজি’-ৰ আৰম্ভণী মুহূৰ্তত ভাৰতীয় খেলুৱৈ সকললৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 JUL 2022 11:02PM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘কমনৱেলথ্ ক্ৰীড়া সমাৰোহ’-ৰ আৰম্ভণী মুহূৰ্তত ভাৰতীয় খেলুৱৈসকললৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘চিডব্লিউজি, ২০২২’-ৰ আৰম্ভণী মুহূৰ্তত ভাৰতীয় খেলুৱৈসকললৈ শুভকামনা জনাইছো। আমাৰ খেলুৱৈসকলে সৰ্বোত্তম প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিব আৰু তেওঁলোকৰ দুৰ্দান্ত ক্ৰীড়া-প্ৰদৰ্শনেৰে ভাৰতৰ জনতাক উজ্জীৱিত কৰি তুলিব বুলি মই নিশ্চয়কৈ কব পাৰো”।

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 CWG in Birmingham
28 JUL 2022 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 Commonwealth Games in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 CWG in Birmingham. I am confident our athletes will give their best and keep inspiring the people of India through their stupendous sporting performances."