প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বর্মিংঘমদা ২০২২ সি.দবল্যু.জি.না হৌখিবদা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ মঙ্গোল পীখ্রে
28 JUL 2022 11:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘমদা ২০২২ কম্মনৱেল্থ গেমসনা হৌখিবদা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ মঙ্গোল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“বর্মিংঘমদা ২০২২ সি.দবল্যু.জি.না হৌখিবদা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তদা য়াইফ মঙ্গোল পীজরি। ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংনা মখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা অদু উৎকনি অমসুং মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা স্পোর্তিং পর্ফোরমেন্সশিংগী খুত্থাংদা ভারতকী মীয়ামদা ইথিল পীগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 CWG in Birmingham
28 JUL 2022 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 Commonwealth Games in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Best wishes to the Indian contingent at the start of the 2022 CWG in Birmingham. I am confident our athletes will give their best and keep inspiring the people of India through their stupendous sporting performances."