প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পি. গোপীনাথন নায়াৰৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
06 JUL 2022 10:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট গান্ধীবাদী আৰু স্বাধীনতা সংগ্ৰামী পি. গোপীনাথন নায়াৰৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামলৈ আগবঢ়োৱা বৰঙণি আৰু গান্ধীবাদী নীতিৰাজিৰ প্ৰতি অটল অংগীকাৰৰ বাবে পি. গোপীনাথন নায়াৰ স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ দেহাৱসানত মৰ্মাহত হৈছো। মই তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অনুৰাগীসকলক সমবেদনা জনালো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of P. Gopinathan Nair
06 JUL 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted Gandhian and freedom fighter Shri P. Gopinathan Nair.
The Prime Minister tweeted :
"Shri P. Gopinathan Nair would be remembered for his contribution to India’s freedom struggle and unwavering commitment to Gandhian principles. Anguished by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."